varningsikon

2018-08-13 07.56

Eldningsförbud i Varbergs kommun gäller fram till den 21 augusti kl. 09.00.

Eldningsförbudet i Varbergs kommun upphör tisdagen den 21 augusti klockan 09.00. Fram till dess är det fortsatt förbjudet att elda utomhus, men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Visionsdagarna 2014


Förra veckan deltog Frivilligverksamheten på Visionsdagarna i Sparbankshallen. Det känns viktigt och roligt att visa upp vår verksamhet. Många anställda i kommunen känner inte till att vi finns så vi fick många besök i vår monter. Tre frivilliga kom och var med som ambassadörer för frivilligverksamheten. Jättekul

Kerstin fick en stund i rampljuset och var med på ett samtal tillsammans med en företrädare för Reggio Emilia inspirerad förskola. De fick berätta om sin verksamhet och moderatorn för Visionsdagarna höll ihop samtalet. Alla sätt att göra vår verksamhet mer känd är bra.

Dagarna var fyllda av samtal och möten med många företrädare från kommunen men också från allmänheten.

Ingela

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen