Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Visionsdagarna

Hej

Den här veckan har gått i planerandets och förberedandets tecken för både Ingela och mig.

På torsdag och fredag är det ju Varbergs kommuns Visionsdagar på Varberg Event och då kommer Ingela finnas där för att presentera Frivilligverksamheten i Varberg och hur vi jobbar med vår förvaltnings ledord som är: Värdighet, Integritet, Omtanke, Respekt och Delaktighet. Flera av våra frivilliga kommer också att vara där och berätta om sina frivilliga insatser på mötesplatserna eller vid andra aktiviteter i kommunen.

På eftermiddagen kommer jag att delta i ett ”soffsamtal” tillsammans med andra från kommunen för att berätta om hur inspirationslotsens verksamhet kan vara ett stöd för personalen för att skapa en mer meningsfull vardag för äldre. Lite pirrigt känns det men jätteroligt

På fredag är det dags igen för den årliga KULTUR FÖR ÄLDRE DAGEN som i år är i Kulturhuset i Halmstad! På vårt sista planeringsmöte inför denna dag hade det kommit in över 140 anmälningar och det är ju jätteroligt! Från Varberg ser jag på listorna att det är 44 anmälda och det känns jätteroligt att så många vill vara med och inspireras och roas denna dag. Det kommer att bli en händelserik dag!
Rapport och lite bilder återkommer vi med nästa vecka!

Kerstin

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen