varningsikon

2018-05-22 16.24

Uppdatering: Totalt eldningsförbud i Varbergs kommun från och med fredag 20 juli kl 16.00 

Från och med klockan 16.00 fredagen den 20 juli råder det totalt eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Med anledning av väderläget nu, värme och torka, skärps det redan rådande eldningsförbudet. Spridningsrisken vid en eventuell brand är mycket stor.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Uppstart på det nya året


Frivilligverksamheten är det full fart på så här i början av året. Det är många uppstartsmöten och planeringar som hållits nu i januari. Jag märker att ni tycker det är roligt och vill ha en bra verksamhet, det är uppskattat ska ni veta .

Jag sammanställer statistiken för 2014 och har lite kvar att göra med den. Det ser ut som om vi ökat lite i antal besök under året. Har inte fått in statistik från riktigt alla. Tittar också över listorna på alla er som är engagerade i frivilligverksamheten för att hålla dem aktuella. Känner ni någon eller vet att det finns någon som kanske vill vara med i vår verksamhet så tipsa om att höra av sig till mig eller fråga om du kan få lämna hennes/hans telefonnummer till mig. Vi behöver alltid nya engagerade medmänniskor runt om i kommunen.

Ingela

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen