Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Sjöwalls sommarturné

Hej

Träffade idag Rebecka, Gabriel och Elias Sjöwall för att prata igenom deras och verksamheternas upplevelser från sommarturnén de har genomfört på 30 olika ställen inom äldreomsorgen i Varberg.
Enligt de utvärderingar ni har skickat in till mig är det bara positiva omdömen.

”Mycket uppskattat av våra äldre, bra låtval, gamla godingar i ny tappning, mycket musikaliska och roligt med variation med sånger och instrument” är några av rösterna från publiken.

Ungdomarna gjorde även ett positivt intryck ”Mycket trevliga ungdomar, artiga, naturliga, pratade lite mellan låtarna, stannade kvar och fikade med oss”.
Många önska att de skulle komma tillbaka och det vore ju jättetrevligt!

Syskonen var också jättenöjda och tyckte det var både roligt och lärorikt att få möjligheten att träffa så många äldre och de kände att de på olika sätt hade nått fram och fått gensvar från publiken. Många sjöng med, stampade takten och någon visslade. De hade också blivit positivt bemötta ute på enheterna och ibland var det personal som tackade efter spelningen. De tyckte också att det var värdefullt att få sitta kvar och fika och prata tillsammans med de äldre efter spelningarna. De insåg att musik verkligen kunde betyda så mycket för många. De vill gärna komma tillbaka nästa år.

Vi på inspirationslotsen vill tacka syskonen Sjöwall för det fantastiska arbete de gjort i våra verksamheter och den glädje det har skapat. I runda siffror har 500-600 personer haft glädjen att uppleva detta.
Vi vill också tacka personalen ute i verksamheterna för ert engagemang och för att ni har sett till att allt har fungerat bra vid musiktillfällena!
Det har varit jätteroligt att arbeta med detta arrangemang och hoppas verkligen att vi kommer att få möjlighet att arrangera liknade framöver.

Kerstin

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen