Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Rock around the clock.....

Hej

Hallands bildningsförbund har ett regionalt uppdrag att ordna och förmedla kultur av god kvalitet till äldreomsorg, handikappomsorg och föreningsliv i Halland. I måndags eftermiddag var det dags för den årliga uppspelsdagen där man presenterade några nya artister som nu finns att boka från den nya katalogen, 2015.

Varbergs teater var helt fullbelagd. Ingela och flera av våra frivilliga som själva bokar underhållning på mötesplatserna, var med i publiken. Vi fick uppleva ”musik och stad up i skön förening” av Lennart och Anna-Karin, svängiga trion Larro Lisanga, hurtfrisk miniteater av Dagnys döttrar m.fl. Smepöjka roade med lite humor mellan låtarna och det hela avslutades med den mest bokade artisten just nu Edward C Johansson tillsammans med Ola Larsson-Klang. Ett svängigt möte med country och Rock´roll. Då blev det verkligen fart på publiken ska ni veta!

Det kommer att hända en hel del inom Kultur och Hälsa området i år och framåt. Möjligheterna att boka artister ur katalogen kommer att öka betydligt nu när kommunerna i Halland är med och betalar. Återkommer med information om detta!

Kerstin

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen