Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-10-06

Pussel

Pussel


Aktivitetsblad

Nu finns sex stycken nya pussel på Inspirationslotsen. Det är Musikantens förlag, Sabina Henriksson, som tagit fram dem. Varje pussel består av 30 bitar av trä samt ett aktivitetsblad med samtalsfrågor och tips. En passande aktivitet nu på hösten, ”pussel för glädje och gemenskap ”.

I min almanacka står ett tänkvärt citat varje vecka och på det uppslag som ligger framme nu står det:
” Snöflingor är ett av naturens bräckligaste ting, men se vad de kan göra när de håller ihop” okänd författare. Förhoppningsvis dröjer det tills vi får se snöflingor ute men visst är det så att genom att verka i det lilla så kan man påverka även i de stora sammanhangen.

Ingela

Om författarna

Kerstin Birgersson och Malin Lenestad arbetar som aktivtetssamordnare och Ingela Nilsson är frivilligsamordnare i Varbergs kommun. Deras ambitionen är att de ska skriva inlägg varje vecka. Vill du komma i kontakt med Kerstin, Malin eller Ingela kan du skicka e-post till: kerstin.birgersson@varberg.se, malin.lenestad@varberg.se eller ingela.nilsson@varberg.se

 

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen