varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-04-07

PRO-kören

Våren är här!

Hej

Igår var det fart och fläkt på dagverksamheten Fjärilen!
PRO-kören sjöng vårsånger som var så medryckande att åskådarna klappade takten spontandans uppstod!
Varje vår och höst samordnar vi på Inspirationslotsen detta arrangemang där deltagarna på Fjärilen, de boende på Träslövsvägen 23 och 27, trygghetsboendet 21.an och frivilligverksamheten samverkar. Naturligtvis är också andra intresserade besökare i området välkomna!

Alla samverkar på olika sätt så att besökarna kan njuta av sång och dans och dricka eftermiddagskaffe och ha en trevlig stund tillsammans. Ett beprövat och lyckat koncept!

Vi tackar alla som gjorde eftermiddagen till en härlig fest!

Om författarna

Kerstin Birgersson och Malin Lenestad arbetar som aktivtetssamordnare och Ingela Nilsson är frivilligsamordnare i Varbergs kommun. Deras ambitionen är att de ska skriva inlägg varje vecka. Vill du komma i kontakt med Kerstin, Malin eller Ingela kan du skicka e-post till: kerstin.birgersson@varberg.se, malin.lenestad@varberg.se eller ingela.nilsson@varberg.se

 

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen