varningsikon

2018-05-22 16.24

Uppdatering: Totalt eldningsförbud i Varbergs kommun från och med fredag 20 juli kl 16.00 

Från och med klockan 16.00 fredagen den 20 juli råder det totalt eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Med anledning av väderläget nu, värme och torka, skärps det redan rådande eldningsförbudet. Spridningsrisken vid en eventuell brand är mycket stor.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Ökning av utlåningsverksamheten

Hej igen!

Nu har vi roat oss med att sammanställa statistiken för förra årets utlåningsverksamhet i Inspirationslotsen. Totalt under året har våra målgruppers olika verksamheter lånat 402 olika aktivitetsmaterial. För år 2013 var antalet 270 så det är en ökning med 132.
Vi har också räknat antal utlåningstillfällen, när ni varit här och lånat eller att jag har kommit ut till er och lämnat grejer. För år 2014 var det 197 olika tillfällen och för år 2013 var det exakt 100, alltså nästan dubbelt så många besökstillfällen.

Det känns jätteroligt att se att volymerna har ökat så mycket och att alla verksamheter, dagverksamheter, särskilda boende, frivilligverksamhet och anhörigstöd finns med i statistiken. Det tyder ju på att nu vet alla att vi finns och var vi finns och kommer hit och lånar grejer för att ha som stöd och hjälp i det viktiga arbetet med att erbjuda de äldre en mer meningsfull och varierande vardag.

Nu jobbar vi på för att öka volymen ännu mera under 2015!

Vi vill tacka för alla trevliga och givande möten vi har fått med er under året som gått!


Ingela och Kerstin


Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen