Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-09-27

Mötesplats för äldre

Ingress

Till Granvägen 89 i  bostadsområdet Brunnsberg finns sedan många år tillbaka en mötesplats för äldre. t Dit kommer hyresgäster som bor i närområdet för att träffa andra, prata och umgås.
Yvonne som är frivillig i kommunens frivilligverksamhet öppnar dörrarna och ser till att det finns kaffe och något gott fikabröd till. Yvonne bjuder också in olika artister som spelar och sjunger, eller som genomför någon annan aktivitet som finns som önskemål bland de äldre.
Oftast startar gruppen med lite sittgympa för att komma igång lite, och som avslutning blir det ibland
Fia med knuff!
Varje måndag mellan klockan 14.00-16.00 är mötesplatsen öppen för alla som vill komma dit!
I måndags var det Benny Svensson som med sitt dragspel och sång fick igång både sångröst och sprittande dansben under eftermiddagen!
Vi här på Inspirationslotsen kan inte nog tacka alla våra frivilliga som regelbundet ger av sin tid och sitt engagemang för att de äldre ska får lite extra "Guldkant på tillvaron"

Ingela och Kerstin

Om författarna

Kerstin Birgersson och Malin Lenestad arbetar som aktivtetssamordnare och Ingela Nilsson är frivilligsamordnare i Varbergs kommun. Deras ambitionen är att de ska skriva inlägg varje vecka. Vill du komma i kontakt med Kerstin, Malin eller Ingela kan du skicka e-post till: kerstin.birgersson@varberg.se, malin.lenestad@varberg.se eller ingela.nilsson@varberg.se

 

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen