Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Mötesplats


Gårdagens aktivitet på Mötesplatsen i Träslövsläge var att Ann-Sofie Holmen som är Frivillig där pratade om och visade bilder från Istanbul. Med gemensamma krafter lyckades vi bemästra tekniken och vi fick höra och se en både informativ och rolig berättelse om ”Tre dagar i Istanbul” Efter kaffet fick vi alla lite hjärngympa, Einar hade satt ihop en klurighet där vi skulle gissa vilka länder som dolde sig i de omkastade bokstäverna. Det tog ett tag innan vi löste det men alla klarade det till slut

Vi var 27 personer som trivdes gott denna tisdagseftermiddag.

FN:s dag för frivilligarbete är den 5 december. Målsättningen är att lyfta fram värdet av frivilligas engagemang och vad frivilliga tillsammans kan åstadkomma för att öka livskvaliten i samhället. Frivilligverksamheten inom socialförvaltningen bjuder denna kväll frivilliga på julbuffé för att tacka för engagemang och arbete under det gångna året.

Ser fram emot att träffa många av er då.

Advent närmar sig och vi försöker skapa lite julstämning här hos oss. Vi pyntar och förbereder så att ni kan få inspiration när ni besöker oss.

Ingela

Julpynt på bordet

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen