Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Lite nytt från frivilligverksamheten

Nu i höst är det mycket som händer i Frivilligverksamheten. Många utav er är med på frivilligträffar som vi har här i Inspirationslokalen. Ni gör så viktiga insatser och är till stor glädje för de äldre som ni möter. Hör gärna av er för att låna material eller kom hit för en pratstund. Varje onsdag eftermiddag har vi Öppet Hus.

För att göra äldre mer bekväma med tekniken när det gäller internet och surfplattor börjar vi nu att utbilda intresserade frivilliga till att kunna vara coacher vid surfcaféer. Vi har startat i Veddige och har en grupp om sju stycken som är intresserade. Det är en härlig grupp som ska träffas några gånger i höst för att fräscha upp sina egna kunskaper tillsammans med Malin Lenestad som till vardags jobbar som Aktivitetssamordnare på Seniorcenter i Tvååker.

Ingela

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen