Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-04-04

Kulturstund

Frivilliga ordnar Berättardags på Södertull

Frivilliga som kommer för att hålla i en ”Kulturstund” är en tillgång för Mötesplatser och särskilda boenden. I går fick jag tillfälle att vara med på Södertull där Alice bokat in Bengt Bengtsson för att prata om och visa bilder av varbergskonstnären och teckningsläraren Adina Sand. Mycket trevligt och flera bland åhörarna hade haft Adina Sand som lärare på flickskolan.
Kontaktuppgifter till frivilliga som gärna kommer till er finns på Inspirationslotsens sida, ni kontaktar dem själva eller hör av er till mig. Uppgifter om vart de kan komma står också. Fliken heter ”Lokalt kulturutbud”

Om författarna

Kerstin Birgersson och Malin Lenestad arbetar som aktivtetssamordnare och Ingela Nilsson är frivilligsamordnare i Varbergs kommun. Deras ambitionen är att de ska skriva inlägg varje vecka. Vill du komma i kontakt med Kerstin, Malin eller Ingela kan du skicka e-post till: kerstin.birgersson@varberg.se, malin.lenestad@varberg.se eller ingela.nilsson@varberg.se

 

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen