varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

2017-08-25

Kräfttider

kräftor augustikalas

Augustikalas


Nu är vi redan i slutet av augusti. Kvällarna blir mörkare och vi får mysa till det med ljuslyktor och kräftkalas. När jag (Malin) var liten så fiskade vi egna kräftor ifrån en eka, det var spännande att hämta burarna i mörkret och se om det var något i. Sedan hade vi dem i badkaret innan koket, det var nog mest läskigt... I min värld, innan jag flyttade till västkusten, var kräftorna RÖDA och när jag fick se de blekfisar som serverades här så blev jag först besviken, men nu tycker jag att de är mycket godare.
En fin helg önskar vi er. Ingela, Kerstin och Malin

Om författarna

Kerstin Birgersson och Malin Lenestad arbetar som aktivtetssamordnare och Ingela Nilsson är frivilligsamordnare i Varbergs kommun. Deras ambitionen är att de ska skriva inlägg varje vecka. Vill du komma i kontakt med Kerstin, Malin eller Ingela kan du skicka e-post till: kerstin.birgersson@varberg.se, malin.lenestad@varberg.se eller ingela.nilsson@varberg.se

 

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen