varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Julen är här...

Ett fat med vinröda hyacinter

Hej alla Bloggläsare!

Idag är det ”dan före dan före dopparedan” så nu knackar verkligen JULEN på dörren! Julen är för många den bästa tiden på året. Det är tillåtet att verkligen mysa till det och lägga ner lite extra tid och omsorg för trivsel i hemmet. Med enkla medel kan du pynta och göra julen lite festlig och stämningsfull med härliga dofter, apelsin med kryddnejlikor, tallkvistar och kottar, hyacinter m.m. Duka med fina servetter på middagsbordet och ha på lite julmusik i bakgrunden, värm lite glögg och läs någon liten trevlig julsaga tex. ”Tomten” av Viktor Rydberg. Då känner man verkligen att det är JUL.
Ingela och jag vill önska er alla en Jättegod och trevlig Julhelg!

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen