varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Julbuffé

I lördags var det FN:s dag för frivilligarbete och därmed dagen då kommunens Frivilliga bjuds på julbuffé. Förutom att frivilliga gör ett värdefullt arbete för samhället berikas även det egna livet.

Vi kan inte mäta nyttan av frivilligarbetet som man kan med mycket annat men vi vet att många äldre får omväxling, social gemenskap och aktivitet genom frivilligas insatser.

Tack alla för ert arbete under det gångna året och jag hoppas nästa år ska bli lika roligt och intensivt med personliga möten, samtal och nya idéer.

Ingela

julbuffé

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen