varningsikon

2018-08-13 07.56

Fortsatt eldningsförbud i Varbergs kommun

Eldningsförbudet ligger fortfarande kvar i Varbergs kommun. Från klockan 12:00 måndagen den 13 augusti är det fortsatt förbjudet att elda utomhus men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Hemlig resa !

Årets frivilligresa gick till Hylte kommun och första stoppet var på Glassbo våffelstuga. En riktigt fint ställe med historiska vingslag. Gården hade haft besök av kung Gustav II Adolf år 1619 när han skulle till Halmstad för att sluta fred med danskarna. Tiraholms fisk och Kaffestugan i Apladalen Värnamo besökte vi också. Resan är ett sätt att visa uppskattning och ge tillfälle till samtal och gemenskap. Frivilliga, i nuläget 130 st, gör insatser på Mötesplatser och på särskilda boenden och gör skillnad för de äldre runt om i kommunen.


Kerstin och Ingela

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen