varningsikon

2018-08-13 07.56

Fortsatt eldningsförbud i Varbergs kommun

Eldningsförbudet ligger fortfarande kvar i Varbergs kommun. Från klockan 12:00 måndagen den 13 augusti är det fortsatt förbjudet att elda utomhus men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Gustav Adolfsfirande

I går var det Gustav Adolfsdagen och jag fick möjlighet att hälsa på hos Mötesplatsen i Bua. Vi hade en trevlig eftermiddag med information om Gustav Adolf och hans gärningar, och vi fick hembakta Gustav Adolfsbakelser som smakade fantastiskt gott.

Tack för att ni ordnar så trevliga träffar.

Nästa vecka 13-14 nov är det Varbergs kommuns Visionsdagar på Sparbankshallen. Frivilligverksamheten ställer ut och jag vill visa på den bredd som vår verksamhet har. Det är öppet för allmänheten på torsdag 13 nov kl 16:30-20:00. Passa på att komma och titta på olika kommunala verksamheter.

Vore fint om någon av er frivilliga vill komma och vara med mig och prata med besökarna om frivilligverksamheten. Ring eller maila mig för att tala om när det passar er.

Ingela

Gustav Adolfsbakelser med grädde och marsipan

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen