Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Full fart !

 Hej

I onsdags eftermiddag var det full fart här i lokalen!

Viveca och Karina från Norlandia AB hade föranmält att de vill komma titta vad vi har och de lånade lite olika spel och lite andra grejer för att aktivera sina boende. Det är alltid så roligt när man tillsammans står väljer ut olika material och diskuterar de olika behoven som finns bland de boende. Det är ju inte alltid så lätt att veta vad som passar och då är det ju bra att kunna låna med sig och pröva om det är av intresse så har man kommit en liten bit på vägen. Yvonne från Limagården kom också och lämnade in lånematerial men hon hann tyvärr inte låna med sig nytt material denna gång. Anhörigstödet, som huserar i grannhuset Rödaledstigen 4, hade ett studiebesök från Simrishamn som kom ner till oss på eftermiddagen. Dom var väldigt intresserade av att få veta lite om Inspirationslotsens verksamhet, så det blev ett intressant utbyte av erfarenheter.

En givande och rolig eftermiddag!

Vill redan nu nämna att onsdagen den 1 oktober har vi inte öppet för workshop.
Då kommer vi i stället ha en spännande eftermiddag på Södertull Västra Vallgatan 18 mellan klockan 14.00 – 16.00. Där är det ”Peppar, peppar- en dag för seniorers säkerhet” en liten minimässa i samverkan med Räddningstjänsten Väst och socialförvaltningen. 
På vinden finns en liten ”blänkare” om detta och vill du veta mer läs mer på www.rvast.selänk till annan webbplats

Trevlig Helg!

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen