Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Antikrundan i Varberg!

 

Igår den 1 september tog varbergarna med sig sina gamla dyrgriper för att få dessa värderade av Knut Knutsson och andra antikproffs som fanns på plats i Varberg för att spela in det populära TV-programmet Antikrundan.

Den långa kön ringlade sig från entrén runt hela nöjesparken och det tog mellan 4-5 timmar för att ta sig sedan fram till Rotundan.

TV-teamet stod mitt i parken och intervjuade och filmade objekten som var av extra intresse.

Under eftermiddagen passade vi på att introducera vår nya Robot. Anna-Lena Gyllén som är IT-utvecklare i socialförvaltningen har i ett projekt fått möjligheten att köpa in en robot. Roboten minglade runt med folk i köerna som gärna visade upp sina antikviteter. Samtidigt satt deltagare och personal på 7:e våningen på Klubb Höjdens dagverksamhet i Apelvikshöjd och styrde roboten runt och följde med hela tiden vad som hände i Nöjesparken!

Detta blev så intressant så att även TV-teamet tog paus i sitt arbete och passade på att intervjua Anna- Lena, Malin och roboten istället.

Det var verkligen ett stor intresse för roboten bland alla inblandade.

Ingela och jag fanns på plats för att dokumentera detta!

Ingela och Kerstin

 

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen