Sök

Föräldrautbildningar

Att vara förälder kan vara en utmaning. Vi som arbetar med barn och ungdomar får ofta ta del av föräldrars glädje, spänning och nyfikenhet i föräldrarollen. Oro, frågor och bekymmer hör också till föräldraskapet. I våra utbildningar kan du få ”verktyg” i ditt föräldraskap.

Du kan få ökad insikt om barns och ungdomars behov samt möjlighet att diskutera olika förhållningssätt i föräldrarollen. Vi erbjuder föräldrautbildningar inriktade på barns olika åldrar. Vi har också en föräldrautbildning som särskilt vänder sig till separerade föräldrar med samarbetssvårigheter. Kurser startar kontinuerligt. De är gratis och kursmaterial ingår.

Aktiva småbarnsföräldrar

Aktiva småbarnsföräldrar är en kurs för föräldrar med barn i åldrarna 1 – 4 år. Kursen innefattar 5 utbildningstillfällen, en gång per vecka. Vi är 6 – 10 deltagare. Observera att denna utbildning hålls i Familjens Hus, Träffpunkten Håstenstorg.
Nästa kursstart är inte fastställt ännu.

Trygghetscirkelns föräldraskap

Trygghetscirkelns föräldraskap är en kurs för föräldrar med barn i åldrarna 2 – 10 år. Kursen innefattar 8 utbildningstillfällen, en gång per vecka. Vi är 6 – 10 deltagare.
Nästa kursstart är tisdagen 12 mars 2019, 16.30 - 18.30. Anmäl dig via vår självservicetjänst nedan.

Anmälan trygghetscirkelns föräldraskaplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ledarskapsträning för tonårsföräldrar

Kursen kommer att erbjudas hösten 2019.

Utbildningarna hålls i Familjeresurs lokaler ”Bolmen". Träslövsvägen 62 A. Förutom Aktiva Småbarnsföräldrar som hålls i Familjens Hus.

ikon

Kontakta oss

Familjeresurs

ikon

Självservice & blanketter