Sök

Aktuella uppdrag bli stödfamilj/kontaktfamilj

Här hittar du våra aktuella uppdrag för att bli stödfamilj/kontaktfamilj. Du anmäler ditt intresse för ett uppdrag genom att kontakta oss via e-post. Uppge då referensnr för det uppdrag du vill söka eller veta mer om samt dina kontaktuppgifter.

Stödfamilj sökes till pojke 11 år

Kontaktmannapoolen söker en trygg familj, gärna på landet, som har utrymme att regelbundet ta emot en 11-årig pojke. Pojken har diagnos autism och ADHD. Detta innebär för honom
att han bland annat behöver förberedelser inför vad som ska hända, gärna med bilder, att han har svårt med för mycket och för höga ljud. Det är en glad pojke med mycket humor och energi. Han tycker om musik, dans, simma och bada i simhall. Han är bra på att bygga lego och kan mycket om dinosaurier. Pojken tycker om djur, särskilt hundar.
Refnr SF3

Stödfamilj sökes till pojke 9 år

Kontaktmannapoolen söker en familj eller ett par som har tid och engagemang för att regelbundet ta emot ett extra barn. Pojken har diagnos inom autismspektrat och ADD vilket innebär att han behöver en lugn miljö och förberedelser på vad som ska hända, gärna med bilder. Han kan också behöva stöd vid socialt samspel då detta kan vara svårt, det bör därför inte finnas för många barn i familjen.
Pojken tycker om att vara ute i skogen, bygga kojor och bygga lego. Han tycker om och är bra på kartor och rymden. Det är viktigt att ni som stödfamilj är lugna, stabila och rökfria. Det är också viktigt att ni inte har hund då pojken är hundrädd.
Refnr SF2

Stödfamilj söker till flicka 10 år

Kontaktmannapoolen söker en trygg och stabil familj, gärna som bor på en gård, och som har utrymmer att regelbundet ta emot en 10-årig flicka. Flickan har diagnosen autism och ADHD. Hon har behov av struktur och förberedelse vid förändring och en familj som har förståelse för hennes funktionsnedsättning. Hon är en glad tjej med ett stort intresse för djur, särskilt hästar. Hon är duktig på att vara kreativ och tycker om smink, mode och bloggar. Viktigt är att ni inte är en stor familj, och om det finns barn bör de vara äldre.
Refnr SF1

ikon

Kontakta oss

Kontaktmannapoolen

0340-885 54

0340-889 89

0340 - 887 69

kontaktmannapoolen@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter