varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2019-01-11

VÅRENS PROGRAM!

Program

Vårens program!

Nu är vårens program klart!

Vårens program innehåller bland annat olika hälsoinsatser, föreläsning, lära sig Ipadens grunder och torsdagsträffen!

Boka gärna massagestolen och sängen, det ger en stunds härlig massage och avkoppling. Och vad passar inte bättre än att sitta en stund i vårt ljusrum, när ljuset inte riktigt ännu, har nått våra breddgrader.

Taktil handmassage är också en hälsoinsats som vi erbjuder, det är en mjuk och omslutande beröring av handen som skapar en skön och rogivande känsla.

Den 4 februari klockan 18.00 kommer IBIS intresseföreningen Bipolär sjukdom och föreläser på Komedianten, se mer om det i annonsen som kommer i Varbergs Posten i vecka 4.

Längre fram i vår kommer vi att ordna något som vi kallar ”Din Dag”. Det går att välja mellan två tillfällen, söndag den 5 maj och tisdag den 7 maj. Det blir en dag med både tipspromenad och ett mjukt mediyoga pass och vi kommer att vara i den vackra och fina miljön på FUB gården, Apelviken.

Gå in på hemsidan Länk till annan webbplats. för att se programmet eller ta gärna kontakt med någon av oss anhörigsamordnare så berättar vi mer hur du kan ta del av insatserna, anmälan och så vidare.

Senaste Nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena!


Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen