varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2018-10-24

UPPSTART SYSKONTRÄFF!

Syskonträff på STN432

Då bjöds det på gofika!

I måndags var det en uppstartsträff på ungdomsgården STN432 Rosenfredsskolan, för syskon som är mellan 10–20 år och har en syster eller bror med en funktionsvariation.

Det är ungdomsgårdarna i samverkan med habiliteringen, BUP och anhörigstödet som gör ett försök med att dra igång träffar under hösten.

Träffarna är helt gratis och som deltagare är man med och bestämmer vilka aktiviteter man vill göra. Man kan exempelvis fika och bara hänga, spela biljard och VR-spel eller åka iväg på en utflykt tillsammans. Ingen anmälan behövs det är bara att komma.

Träffarna kommer att vara varannan måndag, på ojämn vecka, under hela hösten och man träffas klockan 17.00-20.00 på ungdomsgården STN432. De ungdomar som kom i måndags provade på biljardspel och VR-spel och under kvällen var det framdukat med fika och nybakade bullar.

Kontakta gärna fritidsledarna Mickael Jönsson tel. 072-981 94 78 och Anna Brodin tel. 072-963 27 68 för mer information.

Senaste Nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena!

 

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen