varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-11-17

STUDIEBESÖK!

Besök av Bemanningspersonalen!

I tisdags hade vi studiebesök från personalen på bemanningsenheten då vi hade glädjen att få informera om vår verksamhet och vårt arbete inom anhörigstödet. Vi hade halva personalstyrkan på besök denna tisdagen och nästa tisdag kommer den andra halvan.

De var här hela dagen och vi delade upp dem så halva gruppen var hos våra kollegor, Kerstin och Ingela på Inspirationslotsen, som då berättade om sitt arbete, medan den andra halvan var hos oss. Vi informerade om hur vi arbetar och vilka stödinsatser som anhörigstödet erbjuder. På eftermiddagen byttes de om så alla fick samma information.

Det är roligt och inspirerande när vi får besök av andra arbetsgrupper. Vi lär oss av varandra och får veta om hur vi arbetar i olika verksamheter.

Senaste Nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena!Vid dukat kaffebord

Studiebesök på gång!

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen