varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

 STUDIEBESÖK!

Vi har haft två olika studiebesök inom loppet av en vecka. Först var det elever från Eductus som går vård- och omsorgsutbildningen. Det är en arbetsmarknadsutbildning som ger kompetens att arbeta t.ex. som undersköterska. Eleverna var mycket intresserade av anhörigstödet och ställde många frågor. Bra att de kommer ut och hälsar på och får kunskapen i sin utbildning, om hur viktigt det är med stöd till anhöriga.

Det andra studiebesöket kom från Kumla. De som kom och tittade på våra verksamheter arbetade med anhörigstöd och frivilligverksamhet, i deras kommun. På förmiddagen besökte de Inspirationslotsen hos Ingela och Kerstin och på eftermiddagen var de hos oss på anhörigstödet. Det är roligt att få höra hur andra arbetar i sina verksamheter och att få utbyta erfarenhet med varandra. Det öppnar också upp för en fortsatt kontakt.

Senaste nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis & Käthe

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen