varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2019-03-06

Seniormässan....och vi var där!

Vår monter

Anhörigstödets monter!

Anhörigstödet

Lena & Käthe på Seniormässan!

I år lockade Seniormässan med många spännande utställare och det kom ca 2500 personer som besökte mässan. Varberg Direkt hälsade besökarna välkomna i entrén till kommunens montrar, som handlade om välfärdsteknik, hälsa, aktiviteter, kultur med mera och så var vi, Anhörigstödet, där.

Lill Lindfors stod för musiken och hon drog förstås mycket publik men även modevisningen och Friskis & Svettis träningsprogram lockade till sig publiken. Dagen avslutades på scenen, med Peter Börjesson, som på ett roande sätt berättade om Varberg, förr och nu.

I anhörigstödets monter hade vi en rebus som var populär och som många ville lösa. Vi fick in ca 100 svarstalonger och av dessa har vi dragit två vinnare som får ta ut sitt pris. Första pris är 30 minuters behandling i vår massagesäng och andra pris är 30 minuter i massagestolen. Och det rätta svaret var ”ANHÖRIGSTÖDETS HÄLSOINSATSER”.

Vinnarna är meddelade och vi säger GRATTIS till dem!

Det är roligt och givande att stå på mässan, fina möten med alla människor och ett bra sätt att knyta kontakter med andra verksamheter.

Så tack för denna gången, vi ses säkert om ett år igen!

Senaste nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena!

Rebusen

Rebusen!

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen