varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2018-02-09

Sammanställning utifrån enkätensvaren!

Här är resultatet.

För att det ska bli så bra som möjligt för anhöriga som vårdar, stödjer eller hjälper en närstående skickade vi i höstas ut en enkät till anhöriga, med frågor utifrån de allmänt inriktade insatserna.

Syftet med enkäten var att få in tankar och idéer från anhöriga, eftersom de bäst vet vilken form av stöd som skulle underlätta för dem.

Detta är viktigt och betydelsefullt för oss när vi planerar och ser över innehållet på de kostnadsfria insatser som anhöriga kan ta del av. Exempel på detta kan vara samtalsgrupper, enskilt samtal, mötesplatser, utbildning och olika hälsoinsatser.

På enkäten fick man kryssa i om man var man eller kvinna, vilken åldersgrupp man tillhörde och svaren skickades anonymt.

Förutom frågorna fanns det möjlighet att skriva egna synpunkter och det kom in många bra svar.

Allt detta har vi nu sammanställt, så gå gärna in här Pdf, 919.6 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 919.6 kB) och läs mer om resultatet.

Senaste nytt från
Käthe, Elisabeth, Lena och Monalis

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen