varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2020-09-01

Programmet är klart!

Hösten 2020

Höstens program

2020 års höstprogram!

Enligt kalendern är september vår första höstmånad. Då ska lågtrycken sätta full fart in över landet och bjuda på både regn och blåst. Men just nu liknar det mest sommar ute, med sol och runt 20 plusgrader, så än kan vi vara ute och njuta av det fina vädret. Först i mitten av oktober brukar västkusten få sin riktiga höstkänning.

Vårt höstprogram är i alla fall klart och hemskickat till alla som har anhörigstöd och det ligger även ute på hemsidan Länk till annan webbplats..

Vi har försökt att anpassa aktiviteterna efter de rekommendationer som finns på grund av Corona-pandemin. Det blir föreläsningar och Musikquiz som vi kommer att sända digitalt upptill det fysiska mötet. Vi har även en del aktiviteter med begränsat antal deltagare för att de ska funka att genomföra.

Det finns möjlighet att läsa mer om aktiviteterna och anmäla sig på hemsidan Länk till annan webbplats.. Har du funderingar över något är du hjärtligt välkommen att höra av dig till någon av oss anhörigkonsulenter.

Så vi kanske ses och hörs i höst!

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena!


Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigkonsulent och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med Käthe är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen