varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

PÅ GÅNG!

Nu har vi många händelser på gång i höst och här presenterar vi lite av de aktiviteter som vi har!

På tisdag den 22 september är det Drop in cafe för dig som är förälder till barn/ungdomar med NPF. Det blir fyra cafekvällar i höst.

Med anledning av Anhörigåret 2015 blir det föreläsningar och vi startar med Lennart Björklund "Att vara anhörig - hur behåller jag glädjen och kraften". Föreläsningen är den 29 september på Komedianten.

En vecka senare, den 7 oktober, är det dags igen för ytterligare en föreläsning. Då kommer Carina Wikås att föreläsa om "Att vara anhörig till någon med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar". Hennes föreläsning är även den på Komedianten.

Missa inte chansen att att prova på och sjunga i kör. Alla anhöriga är välkomna! Det blir fem tillfälle och första gången är den 28 oktober.

Till sist blir det "En kväll för kropp och sinne". Kom och prova på linedance! Det blir också en liten hälso-quiz med trevliga priser.

Titta gärna i höstens program efter fler aktiviteter som att boka massagesängen, massagestolen och varför inte en härlig stund i "Tankens Rum".

Senaste nytt från

Käthe Elisabeth, Monalis & Inga-Lena


Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen