varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Nytt till biblioteket!

Vi har under våren köpt tre nya böcker, för utlåning, som finns i vårt lilla bibliotek. Det är "Utsatta föräldrar". En bok som riktar sig till föräldrar som har erfarenhet av att kämpa för att deras barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar ska få stöd och till alla som möter dessa föräldrar i sin yrkesroll.

Den andra boken heter "En riktig människa". Denna bok är en upprättelse- både för Gunilla som skrivit boken- och för andra som kämpar med känslan att "inte vara som andra" och mot människors oförmåga att inte förstå. Den handlar om den hårfina gränsdragningen mellan "friskt och sjuk, normalt och onormalt, icke diagnos-diagnos om dolda handikapp".

Den tredje boken som vi köpt in heter "Det är så konstigt nu för tiden" och är en bok som handlar om en dotter som sakta men säkert blir förälder till sin egen mamma, när hon börjar bli dement. Den är skriven med värme och medkänsla, den är rörande och sorglig men också fylld med mänsklig varm humor.

Välkommen att låna en bok hos oss!

Senaste nytt från Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen