varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2018-08-15

Nu är vi tillbaka!

Lite inför hösten!

Kan inte minnas en sommar och semester, som denna, där vi pratat så mycket om vädret och visst har det varit legitimt med tanke på värmen och torkan. Men nu i dagarna har det kommit lite välbehövligt regn och vips, så blev det som vanligt när det gäller väder och temperatur.

De flesta av oss är nu tillbaka på jobbet, fulla av energi med en höst framför oss, som innehåller både friskvårdsaktiviteter och föreläsningar. Idag kommer vi att skicka ut vårat nya höstprogram, som också nu ligger på hemsidan.

I programmet erbjuds det under anhörigveckan några spännande föreläsningar som är öppna för alla och det finns nu möjlighet att anmäla sig genom direktlänk på hemsidan eller direkt till någon av oss anhörigsamordnare. Gå gärna in på hemsidan och läs mer om föreläsningarna.

Men redan nu vill vi tipsa om två olika saker som är på gång i kommunen. Den 12 september bjuder Varbergsnämnden tillsammans med Trygg i Varberg in till en kurs i psykisk livräddning med Suicidprevention i Väst. Läs mer i inbjudan till psykisk livräddning och hur man anmäler sig Pdf, 172.7 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 172.7 kB).

Den 15 september bjuder Demensföreningen och Varbergs kommun in till ett startskott av ett demensvänligt Varberg. Samtidigt uppmärksammas Internationella Alzheimerdagen. Det blir bland annat en föreläsning på Komedianten med Ingemar Skoog som är specialist på demenssjukdomar. Läs mer i inbjudan till Alzheimerdagen Pdf, 238 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 238 kB).

Vi ser fram emot en fin höst!

Senaste Nytt från

Käthe , Elisabeth, Monalis & Lena!

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen