varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-04-07

MÖTESPLATSENS PÅSKMYS!

Här hålls traditionen vid liv!

Anhörigstödets mötesplats på Rödaledstigen har som tradition att ordna en liten påskbuffé lagom inför Påsken. Det är Eivor och Eivor, våra fantastiska frivilliga, som fixar och ordnar denna trevliga tillställning.

Den goda maten som beställs och hämtas färdig består av sill, ägg, Jansson, köttbull och prinskorv. Lite bröd och ost finns det också plats för. Det hela avslutas med kaffe och kaka.

Sen blir det vinstutdelning på lotteriet som sålts och det är med spänning som nummer efter nummer dras och läses upp. Eftersom det finns många vinster är chansen stor att många blir vinnare!

Tack för en trevlig dag. Eftersom det är Skärtorsdag nästa torsdag, då mötesplatsen skulle vara och det är uppehåll den gången, så passar vi på att önska Glad Påsk!

Senaste nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis och Lena!

 

 

 

Påskmys!

Påskbuffé

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen