varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Lite av varje!

Medan naturen exploderar ute och klär sig i sin sommarskrud har anhörigstödet avslut på vårens aktiviteter. Vi håller också på för fullt med att planera höstens program och vilka aktiviteter som kommer då! Men det tar vi sen!

Det har varit avslut på en del Mötesplatser och  Gerd Johanssson, som är frivillg på mötesplatsen i Tvååker, diktade så här fint:

"Tack för i vår! Nu är vårens aktiviteter slut, och vi som har ansvar kan pusta ut. När hösten närmar sig möts vi igen, och gläds åt att få träffa varje vän. För det ska ni veta vi saknar er, ni oss så mycken glädje ger. Önskar er sommar med lagom sol, och att ni kan vila i en härlig stol. Sen möts vi igen med gott humör, och hoppas ni gillar det vi gör."

Tack för de fina orden, Gerd!

Vi vill också passa på att påminna er om vårt lilla bibliotek. Låna gärna hem en bok att ha och läsa sommar. Vi har köpt in en ny bok som heter "Anhörig i nöd och lust", den är skriven av Lennart Johansson, psykolog och docent med över 35 års erfarenhet av forskning och utvecklingsarbete inom vård och omsorg om de äldre. Boken ska förhoppningsvis guida läsaren till att efter egen förmåga och förutsättning finna balans mellan att hjälpa andra och livet i övrigt.

Vi vill avsluta detta inlägget med att tipsa om att nu kan ni prenumenera på Anhörigstödets blogg genom att fylla i uppgifterna längst ner på sidan. Gör gärna det och följ oss!

Senaste nytt från Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena

 

Bok

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen