varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-06-02

Informera om Anhörigstödet!


Titt som tätt blir vi inbjudna till olika verksamheter och anhörigträffar för att informera om Anhörigstödet. Det är både ett viktigt och roligt uppdrag.

Nyligen har vi bl.a. varit hos kommunens LSS-handläggare och kuratorerna på Stroke enheten. Vi har också varit inbjudna till anhörigträffar som har hållits på bl.a. Östergården och Sannagården. Detta är ett bra sätt att sprida att vi finns och vilket stöd man kan få som anhörig.

Vi försöker att lägga ut våran broschyr på olika ställen i kommunen och all information om oss finns på Varbergs kommuns hemsida. Där kan man även direkt fylla i sina uppgifter att man vill bli kontaktad av oss för att få veta mer om anhörigstödet. Längst bak i vår broschyr finns också en talong som man kan skicka in med sina uppgifter, så tar vi kontakt.

Senaste Nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena

 

Information om anhörigstöd

Anhörigstödets broschyr

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen