varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-08-11

Hej, nu är vi tillbaka!

Sommarmånaden augusti pågår för fullt!

Ett kärt ämne är vädret och sommaren har bjudit på stor variation. Men fortfarande kan vi njuta av sol och härliga dagar trots att semesterperioden för oss i stort sett är över för denna gång.

Nu är vi tillbaka med full fart. Det planeras för olika aktiviteter och höstens program är nu på väg till tryckeriet för att snart landa i brevlådan. Anhörigstödets Mötesplats, som är på torsdagar på Rödaledstigen, har startat igen efter sitt sommaruppehåll.

Det har anställts två nya Bovärdar som ska jobba med de trygghetboende som finns i kommunen. Det var en arbetsuppgift som vi anhörigsamordnare hade förut men nu önskar vi Egzon och Martina välkomna att ta över och jobba vidare med det.

På bilden testar Egzon och och vår chef Christina, de fina träningsredskapen som finns utanför trygghetsboendet i Tvååker, när de var där på besök.

Senaste Nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena

 

Vi är tillbaka!

Testar träningsredskapen.

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen