varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2020-04-09

Glad Påsk!

Vitsoppor

Rar små vitsippor!

Dagens situation kanske gör att vi inte kan träffas och ha fysiska möten. I tisdags hade vi en utbildningsdag men istället för att ställa in mötet träffades vi genom den digitala världen. Det fungerade väldigt bra.Vi var 6 personer som fysiskt satt på olika platser och genomförde mötet digitalt genom datorn.

Men även om det digitala är en bra lösning just nu så är de fysiska mötena viktiga. Vi behöver träffas för att stärka och vårda våra sociala relationer och sen är det ett trevligare sätt att mötas på. Men just nu är de digitala funktionerna bra.

Nu har vi påsken för dörren och då är det många av oss som inte kan träffas på grund av den rådande situation. Då är fint att vi hör av oss till varandra. Ett telefonsamtal på ett par minuter kan göra stor skillnad på någons dag. Eller varför inte ses genom FaceTime eller Skype, för de som har den möjligheten.

I skrivande stund är det Skärtorsdag, det är fint väder ute och solen skiner och vi vill önska er alla en riktigt fin och Glad Påsk!

från Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena!

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med Käthe är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen