varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

FÖRSTUDIE - samordning av preventiva insatser för att stödja kvarboende!

Christina Edman Törning, enhetschef för anhörigstödet, har blivit utsedd att göra en förstudie och kartläggning av anhörigstödet och hur det ser ut i kommunen idag.

De flesta människor vill bo kvar hemma så länge som det är möjligt. Hur gör vi då för att stötta anhöriga och den närstående? Hur ser de stödjande insatserna ut idag?

Genom studien ska Christina titta på de allmänt inriktade insatserna. Hur fungerar de hälsofrämjande insatserna och hur är det sociala innehållet? Hur gör vi för att på bästa sätt ta tillvara på det vi har idag? Kommuninvånarna ska veta att det finns ett stöd och att de kan ta del av det.

Studien ska sedan sammanställas i en rapport, vilket i sin tur kan leda till ett projekt. Detta ska vara klart sista september och presenteras för Socialförvaltningens avdelningschef.

I höst kommer vi, här på bloggen, att skriva om resultatet!

Senaste nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis & Inga-Lena!

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen