varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2019-05-09

DIN DAG!

Din Dag

Alla hälsas välkomna till Din Dag!

Dukat

Dukat till kaffet!

Nu har vi haft "Din Dag" för anhöriga och det var två lyckade heldagar då vi vistades i den vackra miljön på FUB gården. Gården ligger på vägen ner mot Kusthotellet och är en gammal gård som byggdes i början av 1800-talet.

Vädrets makter var med oss, båda dagarna, även om det var lite kallt i vinden. Men när solen var framme värmde det gott så vi kunde även vistas utomhus.

Dagarna började med kaffe och goda smörgåsar och efter det en promenad i den vackra naturen med en klurig tipspromenad, som fanns utmed vägen.

Till lunch serverades en varm Högsbo-soppa med hembakat bröd. Gott!

Eftermiddagen gick i Mediyogans tecken. Det var Ewa Hörnfalk Fahlén som höll i aktiviteten och hon började med en finstämd  föreläsning där hon berättade om att vara anhörig, utifrån sin egen erfarenhet. Hon avslutade med ett skönt och avslappnande mediyoga pass.

Däremellan hann vi förstås med lite eftermiddagskaffe och till det serverades en underbart god prinsesstårta. Under tiden som vi fikade, passade Lena på att ge oss de rätta svaren på tipspromenaden och pris delades ut till vinnaren.

Det var två lyckade dagar och vem vet, det kanske blir en repris till nästa vår!

Vi önskar er alla en fin helg!

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena!

Mediyoga

Ewa förbereder sitt mediyogapass!

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen