Sök

Seniorcenter Storegården, Tvååker

Ingången till Seniorcenter Storegården

Fotograf: Mikael Göthage

Välkommen till Seniorcenter Storegården. En mötesplats för dig som är äldre eller anhörig. Här är alltid nära till service, gemenskap och olika aktiviteter – både för dig som bor här och för dig som besökare. I huset samsas många olika verksamheter som till exempel anhörigstöd, dagverksamhet, café, gym och spa … bara för att nämna några.

Aktivitetscenter

På Storegårdens aktivitetscenter händer saker flera dagar i veckan och även vissa kvällar. Frivilliga, föreningar och personal anordnar olika aktiviteter, både för dig som bor här och för äldre och anhöriga som bor i Tvååker eller närområdet. Här finns också plats för dig som bara vill komma hit och umgås en stund över en kopp kaffe.

Kvinnor tränar på aktivitetscentret

Fotograf: Mikael Göthage.

Storegårdens boende, Fogdevägen 1C

På Storegården i Tvååker finns sammanlagt 15 lägenheter: Ett särskilt boende med sju lägenheter, fyra lägenheter för parboende samt fyra möblerade lägenheter som är avsedda för korttidsboende.

Övrigt på Storegården

Här finns även trygghetsboende, primärvård, apotek och restaurang. 

Mer information

Socialförvaltningens kundcenter telefon: 0340-883 61

Frivilligsamordnare telefon 0340-883 47

(För närvarande är Storegårdens blogg nerstängd, kontakta frivilligsamordnarna och aktivitetssamordnarna för mer information om aktiviteter.)

Programblad:
Öppna aktiviteter Östergården

ikon

Kontakta oss

Kundcenter socialförvaltningen

0340-883 61

ikon

Självservice & blanketter