varningsikon

2018-08-13 07.56

Eldningsförbud i Varbergs kommun gäller fram till den 21 augusti kl. 09.00.

Eldningsförbudet i Varbergs kommun upphör tisdagen den 21 augusti klockan 09.00. Fram till dess är det fortsatt förbjudet att elda utomhus, men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands.

Läs mer

Sök

Frivilligverksamheten

I Varbergs kommun finns en omfattande frivilligverksamhet för äldre som bedrivs enskilt eller i grupp. De frivilliga insatserna ersätter inte befintlig verksamhet i kommunen utan ses som ett komplement.

Frivilligverksamhet finns inom anhörigstödet, dagverksamheter, dagcentraler, mötesplatser, särskilt boende hemtjänst samt trygghetsboenden.

Aktiviteter och mötesplatser

Du kan delta i de gruppverksamheter som frivilliga leder såsom högläsning, café, underhållning, gympa, Qi Gong, bingo, kortspel, frågesporter, fester m.m.

Här kan du läsa mer om våra mötesplatser

Frivilligverksamheten samverkar även med intresseorganisationer i samhället. Frivilliga får regelbundet stöd och hjälp av personal.

Kan detta vara något för dig?

Kontakta samordnare inom frivilligverksamheten för mer information. Du kan även välja att bli kontaktad av frivilligverksamheten genom att lämna dina uppgifter via vår självservicetjänst - kontakt med frivilligverksamhetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ikon

Kontakta oss

Frivilligsamordnare

Ingela Nilsson

0340-883 47

ingela.nilsson@varberg.se

Aktivitetssamordnare

ikon

Självservice & blanketter