varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-03-31

TIPS PÅ FÖRELÄSNING!

Föreläsning på Stadsbiblioteket, Komedianten med Mats Johansson, dr. och överläkare vid Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet.

På torsadg den 6 april kl. 18.30-20.00 kommer Mats Johansson, dr och överläkare att föreläsa på Lilla Teatern, Komedianten. Det handlar bl a om att tillskott av fettsyrorna Omega 3 och 6 som kan förbättra läsförmågan hos skolbarn. Särskilt barn med uppmärksamhetsproblem kan bli hjälpta i sin läsning genom tillskott av fettsyrorna. För mer information om plats, tid och biljetter, följ länken.

Tips och senaste nytt från Kulturhuset Komedianten (inaktuell - länk borttagen)

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena!

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen