varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

2017-09-20

Presentationen fortsätter!

Här kommer nästa föreläsning.

Mattias Gullberg fortsätter anhörigveckan med föreläsningen "Cannabis, ungdomar och familjer". Han är socionom och leg. psykoterapeut med en lång erfarenhet av att arbetat tillsammans med ungdomar och deras familjer kring droger och problem och vad detta för med sig.

Han kommer att berätta om cannabis och vilka konsekvenser som kan drabba en ung person som regelbundet använder drogen. Mattias delar med sig av föräldrars erfarenhet av att ha ett barn som missbrukar alkohol eller narkotika.

Föreläsningen är tisdag den 3 oktober klockan 13.00 - 16.00 på Komedianten, Lilla teatern, Engelbrektsgatan 7.

Anmäl dig direkt på Varbergs kommuns hemsida eller på telefon 0340-69 71 25.

Föreläsningen är kostnadsfri!

Senaste nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena.

 

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen