varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-02-24
Appen Matglad

"Matglad"

Matglad - För inspiration och stöd!

Det finns många olika appar som vi kan ladda ner till våra telefoner. Många appar är bra som hjälpmedel och kan inspirera oss och ge stöd i vardagen.

Hushållningssällskapet Väst har tagit fram en app som heter "Matglad". Den är ett hjälpmedel för att kunna planera och laga de dagliga måltiderna. "Matglad" gör det enklare och roligare att laga mat både för nybörjare och vana matlagare. Appen har tagits fram i samarbete med bl.a. föreningarna FUB och Attention.

Senaste nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen