varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

2017-08-17

HÖSTEN PROGRAM!

Höstens program

Höstens program

Nu är programmet klart!

Så var det dags igen för ett nytt program. Precis som innan  finns det möjlighet för dig, som har anhörigstöd, att delta på olika hälsoinsatser. Det blir också träffar där man kan lära sig grunderna i att använda Ipad eller surfplatta. Mötesplatsen fortsätter som innan på torsdagar och det kommer att bli fyra kvällar under hösten, med information utifrån olika tema, läs mer om det i programmet.

Det blir också ett antal föreläsningar och de flesta är koncentrerade under anhörigveckan, som inträffar v. 40. Föreläsningarna är även för allmänheten, så alla är välkomna. 

Se mer på vår hemsida, där programmet ligger från och med på måndag.

Vi kanske ses i höst på någon aktivitet. Välkommen!

Senaste Nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena!

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen