varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

2017-06-16

GARAGEVERNISSAGE!


ReKreativa Varberg bjöd in oss till garagevernissage.

De är ett par familjer som har stor erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsvariationer, NPF, som vill med vernissagen och genom andra sätt förändra samhället och föra ut kunskap kring detta.

ReKreativa Varberg önskar att det fanns möjlighet att starta ett NPF-center där aktiviteter för barn och unga med NPF anordnas. De har också framfört sina öndkemål till politikerna.

På garagevernissagen visades olika konstverk som de själva skapat. De har gjort lerfigurer, skivit dikter och visade film som de gjort. Allt var jättefint och det var en go känsla i deras garage. När vi lämnade vernissagen för denna gång fick vi en pumpaplanta med oss som vi lovar att vårda med varsam hand! 

Senaste Nytt från

Käthe, Elisabeth, Monalis & Lena

Om författaren

Käthe Wiman arbetar som anhörigsamordnare och skriver blogginläggen.
Vill du komma i kontakt med anhörigsamordnare är du välkommen att kontakta: kathe.sorensson.wiman@varberg.se tel. 0340-69 71 25.

Garagevernissage

Anhörigstödets blogg

Hej! Vad kul att du besöker vår blogg!
Här kan du få en liten inblick i vår verksamhet. Du kan ta del av roliga händelser och se bilder från våra aktiviteter. Ibland skriver vi om sådant som är på gång i kommunen och som rör anhörigstödet.

Till Anhörigstödets bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen