Sök

Träslövsvägen 23A-D, Varberg

Logotyp Varbergs omsorg

Beskrivning 

32 lägenheter, för personer med demens, på 30-33 kvm, med diskbänk och kylskåp. På varje boendeenhet finns gemensamt vardagsrum, kök och matrum. Varje våningsplan har tillgång till uteplats eller balkong.

Boendet ligger i en lugn och naturskön parkmiljö. All mat som serveras tillagas på restaurang 1900 på Östergården.

Boende, inriktning demenssjukdom

Exteriör, balkong och Uteplats med utemöbler

Målsättning

Vår målsättning är att du ska kunna fortsätta leva ditt liv, hela livet. Din levnadshistoria och dina önskemål är vår grund till ett gott innehåll i vardagen. Du får en egen kontaktperson i personalgruppen.

Kompetens

Personalgruppen består av undersköterskor och vårdbiträden. Tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare finns vid behov. Personalen får regelbunden handledning av dessa yrkesgrupper. Kompetensutveckling av all personal sker kontinuerligt.

Övrigt

Aktivitetsgrupper erbjuder ett dagligt program i form av bingo, gymnastik, allsång och gudstjänst. Programmet anordnas efter årstidernas skiftningar och efter önskemål. Vi strävar efter att särskilt skilja helg ifrån vardag samt uppmärksamma varje anledning till att hålla fest. Frisör och fotvård finns tillgänglig för de som önskar.

ikon

Kontakta oss

Kontakta boendet

Verksamhetschef Camilla Sjögren Tel. 073-851 74 21 eller camilla.sjogren1@varberg.se
Hemsida: www.varberg.se/varbergsomsorg
Postadress: Träslövsvägen 23 L, 432 43 Varberg

Självservice & blanketter