Sök

Sandalsvägen 1 A och 1 B, Veddige

Logotyp Varbergs omsorg

Beskrivning 

22 lägenheter på 34–39 kvm, vissa med litet kök med kylskåp. Alla lägenheterna ligger i markplan och är fördelade på 2 grupper inne i ett större hus. Huset är ljust och hemtrevligt. På boendet finns flera gemensamhetsutrymmen, bl.a. matrum, hemtrevliga vardagsrum/uppehållsrum. Det finns många möjligheter att enkelt ta sig ut i de ombonade och sommartid blomstrande trädgårdarna. Boendet ligger centralt i Veddige med bra kommunikationer till bl.a. Varberg. Det är närhet till affär, kyrka, vårdcentral och tandläkare.

Boende, inriktning demenssjukdom

Uteplats med utemöbler

Målsättning

Vi erbjuder dig ett boende där våra ledstjärnor är gott bemötande, trygghet, delaktighet, meningsfullhet och att omsorgen skall vara av god kvalitet och där omsorgen baseras på självbestämmande och integritet.

Kompetens

Undersköterskor och vårdbiträden är våra omsorgsspecialister som arbetar nära dig. Vi har tillgång till sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeuter och läkare vid behov för din hälsas skull. Uppsökande tandvård finns också tillgång till. Större delen av personalen har utbildning i taktil stimulering.

Övrigt

All mat lagas på boendet. Vi erbjuder god och näringsriktig mat som för det mesta lagas från grunden. Ofta dukas det fint och äts lite extra god mat till helgen. Vi anpassar oss efter dina önskemål kring maten så långt vi bara kan. Några gånger per år har vi fest och dukar lång-bord. Då kanske vi beställer mat från restaurang, och det händer att festerna förgylls lite extra med musikunderhållning.

Vi erbjuder ett rikt utbud av aktiviteter. Nästan alla dagar finns någon form av aktivitet att välja på. Vi har ett fint samarbete med en grupp fantastiska och engagerade frivilliga som har många aktiviteter. Vi har också ett samarbete med biblioteket som regelbundet kommer med böcker. Skolbarn kommer vid flera av årets högtider och sjunger, ibland har de även spelat teater.

Boendet har skyddade vackra grönskande uteplatser i alla väderstreck som är lätt att komma ut till. Det finns mycket vackra och rullstolvänliga promenadvägar. Frisör och fotvård kan komma till boendet för de som önskar. Om du vill ha mer information eller vill besöka oss är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

ikon

Kontakta oss

Kontakta boendet

Enhetschef: Joselino Delgado

E-post: joselino.delgado-morales@varberg.se

Tel. 073-854 62 84

Besöksadress: Viskastigen 19, 432 67 Veddige
Hemsida: www.varberg.se/varbergsomsorg

Sandalsvägen 1A: 072-386 99 48, 1B: 072-386 99 91
Strängvägen 2V: 072-386 99 77

Självservice & blanketter