Sök

Karl Nordströms väg 9A och 9B, Varberg

Beskrivning 

Välkommen till Karl Nordströms väg, ett trivsamt äldreboende beläget i natursköna kurortsområdet i Varberg.

Verksamheten omgärdas av rogivande grönområden med promenadavstånd till havet, stranden och ett vackert promenadstråk utmed kustlinjen. Goda kommunikationsförbindelser finns in till Varberg.

Karl Nordströms väg 9A & 9B erbjuder 27 lägenheter. Varje avdelning har kök, matsal/vardagsrum och uteplats. I våra gemensamhetsutrymmen umgås vi, intar måltider och genomför aktiviteter. I vår utemiljö erbjuder vi utevistelse och utomhusaktiviteter.

Boende, inriktning somatik

Exteriör

Målsättning

Vår målsättning är att skapa en aktiv, social och meningsfull tillvaro där dina förutsättningar, behov och önskemål är vägledande. Vi anordnar regelbundet aktiviteter och kulturella evenemang - utevistelse, promenader, gymnastik, bingo och högläsning för att nämna några exempel.

Varje vecka presenterar vi ett aktivitetsprogram baserat på de boendes önskemål. Vi presenterar även ett separat program med årets fester, högtider och besök av lokala föreningar och intresseorganisationer.

Kompetens

Under ledning av verksamhetschef och enhetschef arbetar omsorgspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut med vård och omsorg till våra boende.

Vi erbjuder en trygg, säker och individanpassad vård och omsorg dygnet runt. Teamet kring den äldre med kontaktman, sjuksköterska och rehabpersonal säkerställer den äldres behov av vård och omsorg.

Våra kontaktmän arbetar för att du som boende ska trivas, och ombesörjer att all omsorg utförs enligt dina behov och önskemål.

Övrigt

Mat och måltider är en av höjdpunkterna under dagen. Vi tillagar måltiderna i våra kök och inför servering skapar omsorgspersonalen en lugn och trivsam måltidsmiljö. Huvud och mellanmålen serveras i avdelningarnas gemensamma matsal och för de boende som önskar äta i sin lägenhet kommer vi in med måltiden. Är du matintresserad får du givetvis delta när vi bakar och förbereder måltiderna.

Vi tillämpar pedagogisk måltid vilket innebär att personalen deltar under måltiderna för att skapa en social atmosfär. Under helgerna sätter vi guldkant på tillvaron för att förhöja stämningen, och naturligtvis firar vi årets högtider och traditioner med traditionsenlig mat och dryck.

ikon

Kontakta oss

Kontakta boendet

Enhetschef Petra Magnusson

Tel. 072 - 582 00 48

E-post: petra.magnusson@frosunda.se

Hemsida: www.frosunda.se Länk till annan webbplats.

Postadress: Karl Nordströms väg 15, 432 53 Varberg

Karl Nordströms väg 9A tel: 072-582 86 11
Karl Nordströms väg 9B tel: 072-582 86 12

Självservice & blanketter