Sök

Karl Nordströms väg 1 och 15, Varberg

Logotyp norlandia

Beskrivning 

Välkommen till Karl Nordströms väg, ett äldreboende beläget i det natursköna kurortsområdet i Varberg. Hos oss bor du i en trivsam miljö med direkt närhet till havet och vackra promenadstråk. Verksamheten består av 24 lägenheter fördelade på två hus. Husens gemensamma utrymmen består av allrum och kök där vi umgås, intar måltider, ser på TV eller dricker en kopp kaffe. På Karl Nordströmsväg 15 är lägenheterna utrustade med stort badrum med dusch samt pentry med kylskåp. Karl Nordströmsväg 1 är lägenheterna utrustade med stort badrum med dusch men saknar pentry och kylskåp. Trädgård eller uteplats finns.

Boende, inriktning demenssjukdom

Målsättning

Vår målsättning är att skapa en aktiv, social och meningsfull tillvaro där dina förutsättningar, behov och önskemål är vägledande. Vår kultur- och aktivitetsansvariga medarbetare presenterar varje månad ett gemensamt kultur- och aktivitetsprogram. Utöver de gemensamma aktiviteterna har du varje vecka egen tid med din kontaktperson. Vi har ett salutogent synsätt vilket innebär att vi bemöter var och en efter sin förmåga. Vi är angelägna om att vårda våra relationer med såväl boende som anhöriga, personal och samarbetspartners.

Kompetens

Under ledning av verksamhetschef arbetar undersköterskor, vårdbiträden och sjuksköterskor med vård och omsorg till dig som boende. Enheten är bemannad dygnet runt. Det finns en läkare knuten till verksamheten. Vi har avtal med en sjukgymnast samt arbetsterapeut som vi kontaktar vid behov. Din omvårdnadsansvariga sjuksköterska ansvarar för att genomföra vårdinsatser på ett tryggt, professionellt och ansvarsfullt sätt. Vi arbetar ständigt med kompetensutveckling inom olika områden.

Övrigt

Vi tillagar alla måltider i enhetens gemensamma kök och inför servering skapar vi tillsammans en trivsam och lugn måltidsmiljö. Våra medarbetare sitter naturligtvis med runt matbordet vilket bidrar till en social atmosfär. Under helger och högtider försöker vi sätta guldkant på måltiderna.

ikon

Kontakta oss

Kontakta boendet

Verksamhetschef Petra Magnusson

Tel. 072 - 582 00 48
E-post: petra.magnusson@norlandia.com

Hemsida: www.norlandiacare.selänk till annan webbplats

Postadress: Karl Nordströms väg 15,
432 53 Varberg

Karl Nordströms väg 1.tel: 072-582 86 10
Karl Nordströms väg 15 tel: 072-582 86 13

Självservice & blanketter