Sök

Fogdevägen 1C, Tvååker

Logotyp Varbergs omsorg

Beskrivning 

Boendet består av 15 enrumslägenheter och med gemensam matsal, vardagsrum, balkong och sinnesträdgård. I fastigheten finns också vårdcentral, apotek, restaurang och tandvård. På boendet finns även 2 sinnesrum, ett i havstema och ett retrocafé. Under sommartid finns möjlighet till att använda boulebana och aktivitetspark precis utanför fastigheten. I närområdet finns det handikappvänliga gångstigar och naturen är tätt inpå.

Boende, inriktning demenssjukdom

Exteriör framsida

Målsättning

Vi möter dig där du är. Tillsammans med dig formar vi lösningar utifrån din situation med värdighet, integritet, omtanke, respekt och delaktighet.

Kompetens

Personalgruppen består av undersköterskor och vårdbiträden med mångårig erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Vi har tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare vid behov. Personalen får kontinuerlig handledning och kompetensutveckling.

Övrigt

Vi upprättar en individuell genomförandeplan tillsammans med dig och dina anhöriga och med din levnadsberättelse som grund. Aktiviteter anpassas individuellt utifrån dina behov och förmågor. Det serveras näringsriktig mat och alltid efterrätt.ikon

Kontakta oss

Kontakta boendet

Telefonnummer till ansvarig chef: Krister Olsson 0340 – 699 030, 070 - 863 64 83
Mailadress: krister.olsson@varberg.se
Hemsida: www.varberg.se/varbergsomsorg
Postadress: Fogdevägen 1 C, 432 78 Tvååker

Självservice & blanketter